Tina upp dina vårullepapper i kylskåp eller på köksbänken lägg dessa sedan i en fuktig duk så att dom inte torkar ut. Blötlägg dina nudlar i vatten och hacka svampen Stek vitkål och morot i olja i 2 minuter lägg åt sidan i en skål.
Stek köttfärsen i olja tills att den är brynt och tillsätt sedan vitkålen, morot, fisksås, socker och Shao hsing vin och låt detta koka in . Låt sedan fyllningen svalna
Sila av nudlarna och klipp dessa med en sax några gånger. Tillsätt sedan nudlarna till fyllningen och blanda ordentligt.
Mixa ihop 2msk vatten med lite majs eller potatisstärkelse, detta används som klister till att rulla ihop dina vårullar
Rulla dina vårrullar
Nu kan du frysa in dina vårrullar, jag brukar lägga 2-4 styck i samma påse. Dessa kan sedans tas ut ur frysen och stekas direkt i lite olja eller friteras.