Skölj av kycklingen och lägg den i en stor kastrull och häll i vattnet och sätt på värme. Du vill att det endast skall börja små bubbla från vattnet det skall inte koka. Ta bort skum som kommer ifrån kycklingen och låt det gå på låg värme i 30 min.
Rosta lök och ingefära så att det får färg. Jag brukar använda mig av en brännare men det går också bra i en torr gjutjärnspanna eller i ugnen på 180 grader grillfunktion. Tillsätt dessa till kycklingen.
Rosta kanelstång, korianderfrön och stjärnanis. Du skall känna en trevlig arom från kryddorna.
Efter att kycklingen fått småsjuda i 30 minuter tillsätter du kryddorna och låter det småsjuda i 1 timma till.
Koka risnudlar i vatten. När dom är färdiga silar du av dom och sköljer ordentligt med kallt vatten för att stoppa tillagningen
Lägg dina soppskålar i ugnen på 50 grader så att dom blir lite varma. Detta kommer göra att din soppa hålls varm medans du äter den.
Plocka ur kycklingen och rensa den på köttet.
Lägg nudlar och kyckling i dina skålar. På med topping och avsluta med att hälla på buljongen.
Serveras med Hoisin och Sriracha på sidan