Upptäck hur du gör en läcker kall nudelsallad som är både enkel att tillaga och full av smak! Perfekt för varma dagar eller som en lätt lunch, denna nudelsallad kommer att bli en favorit i ditt kök. Följ våra steg-för-steg-instruktioner och njut av en fräsch och smakrik rätt.
Servings 2personer
Förberedelser 10 minuterminuter
Tillagningstid 20 minuterminuter
Total tid 30 minuterminuter
Ingredienser
150gRisnudlarvermicelli
2stMorötter
1/2Gurka
1stChili
Koriander
Dressing
2mskFisksåsbyt ut mot soja för vegansk
1mskLjus soja
2tskSesamolja
3mskSocker
1mskRisvinäger
1mskVatten
1stVitlöksklyfta
1stLime
Krispig Tofu
200gfast tofu
1mskPotatis stärkelse
2mskToban djaneller Hoisin
1mskSoja
1mskHonung
1mskVatten
Instruktioner
Koka nudlarna i vatten. Skölj sedan av nudlarna i kallt vatten för att stoppa kokningen. Blanda i en skvätt oja och ställ åt sidan.
Strimla morot och gurka med en grov strimlare. Hacka chili och koriander.
Blanda grönsakerna med nudlarna och häll över dressingen och rör om. Servera med den krispiga tofun och toppa med sesamfrön.
Dressing
Häll i alla ingredienser till dressingen i en burk med med lock och skaka om ordentligt.
Krispig Tofu
Skiva tofun i fyrkantiga bitar och panera den med stärkelsen. Stek i olja tills att tofun blir krispig.
Blanda toban djan, soja, honung och vatten i en skål och häll sedan det över tofun och låt det få koka in.